Mammut Xeron 15 tin

Kód: 7613357771153
ZDARMAZDARMA
Pánský batoh Mammut Xeron 15 tin, barva hnědá ,Objem 11 - 20 litrů
2 069 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení

Špičkový městský batoh s unikátními detaily a osobitým designem. Batoh s přihrádkou na notebook a praktickými funkcemi pro každodenní použití. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Špičkový městský batoh s unikátními detaily a osobitým designem. Batoh s přihrádkou na notebook a praktickými funkcemi pro každodenní použití. 

  • zádový systém CONTACT
  • integrovaná přihrádka na notebook
  • organizér v límci
  • kapsa na zip s karabinou na klíče
  • pohodlné, anatomicky tvarované, měkce polstrované ramenní popruhy
  • 2 boční kapsy
  • voděodolná DWR (PFC Free) úprava tkaniny
  • zapínání na zip, při nenaplnění batohu až po okraj vznikne po přehnutí límce stylové víko
  • rozměry: 42 x 25 x 17 cm
  • délka zad: 41 cm
  • objem: 15 l
  • hmotnost: 590 g
  • materiál100% Polyamide PFC Free

Doplňkové parametry

Kategorie: Studentské batohy
Záruka: 24 měsíců
barva: hnědá
? Pro koho: Pánské (unisex)
? Objem: 11 - 20 litrů
? Kapsa na notebook: Notebook do 13"
? Styl: Retro a stylové, Rolovací, Messenger
Určení: Střední a vysoká škola, Městské
Výrobce: Mammut
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 16.7.2021
+ zajímavý jednoduchý design
+ kompaktní velikost
+ vejde se do něj i notebook 15,6" s šířkou 25 cm a tloušťkou 2,3 cm
- trochu dražší
- hlavní prostor nemá kromě kapsy na notebook žádné další
- nemá hrudní popruh

Batoh se mi líbí designem i jeho kompaktností. Batoh mě mile překvapil tím, že pojme notebook s šířkou 25 cm, přestože je ve specifikaci batohu napsáno, že sám batoh má šířku 25 cm, guma kapsy notebooku se jen musí víc natáhnout v případě notebooku takové velikosti. Batoh mě naopak zklamal tím, že v hlavní prostoru není kromě kapsy na notebook žádná další kapsa ani žádné poutko nebo cokoli dalšího, co by umožnilo kromě notebooku vložit něco dalšího tak, aby to "necestovalo", nějaké místo tam samozřejmě zbude i po vložení notebooku, jen musí člověk improvizovat a ten prostor si zorganizovat vložením nějaký dalšími pouzder, kapes nebo obalů. Ocenil bych také, kdyby měl batoh hrudní popruh, který by umožnil spojit ramenní popruhy pro komfortnější nošení. Vytknul bych i cenu, přijde mi, že v případě tohoto batohu si člověk spíš připlácí za značku než za vybavenost a funkce.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

buton MammutMammut Sports Group AG je švýcarská společnost, která se zabývá výrobou horolezeckého a trekkingového vybavení. Společnost byla založena již v roce 1862 a zpočátku se zabývala výrobou lan. Název Mammut byl poprvé použit v roce 1955 u sportovního lana Mammut – Everest, které dobylo svět. V roce 1990 se společnost Mammut postarala o další expanzi, kdy uvedla na trh sérii Mammut Extreme, která vynikala použitými materiály a barevnou kombinací modrá/oranžová. Postupem času se značka Mammut stala světoznámým výrobcem lan, sportovních batohů, horolezeckého vybavení a sportovního oblečení.

Sportovní batohy značky Mammut jsou v našem e-shopy zastoupeny batohy na zimní sporty, turistické batohy a lezecké batohy. Všechny tyto batohy jsou skvělými společníky na túry, hiking a outdoorové výlety.  Batohy mají skvělý zádový systém, který zajišťuje perfektní komfort při nošení batohu a výborně rozkládá váhu zátěže. U sportovních batohů nechybí nosiče lyží, poutka na cepíny, poutka na hole či kapsa na hydrovak. Pro nejmenší výletníky Mammut nabízí jednoduché dětské batohy menších rozměrů s mnoha kapsami. Součástí sortimentu jsou také sportovní tašky, tašky přes rameno či studentské batohy, které disponují kapsou na notebook a hodí se tak pro každodenní použití i cestovaní jen tak na lehko.