Hodnocení obchodu

4,8 371 hodnocení
5
332x
4
18x
3
6x
2
3x
1
12x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 18.2.2021
První nákup ... Zatím vše OK, plánuji v tomto obchodě další nákupy.
Avatar autora | 15.2.2021
+ Byli jsme s obchodem spokojeni. Dorazilo včas bez problémů.

Avatar autora | 1.2.2021
Rychlé vyřízení, chválím!
Avatar autora | 1.2.2021
+ Cena
+ Rychlost

Avatar autora | 29.1.2021
je super zvladne i težší věci..
Avatar autora | 15.1.2021
výběr zboží
Avatar autora | 7.1.2021
+ rychlé jednání
+ dobrá cena
+ spolehlivost

Avatar autora | 7.1.2021
Nechci nikomu škodit. Při objednávce a platbě proběhlo vše v pořádku, ale vzhledem k tomu, že obchod nereaguje na naši reklamaci ani slovem, nemohu doporučit.
Avatar autora (Administrátor) 7.3.2021
Dobrý den, zkontrolujte si prosím email, na Váš dotaz jsme odpovídali přesně 50 minut od jeho doručení. Nyní přeposíláme znovu. Případně mrkněte do hromadných emalů či spamu. Děkujeme za pochopení. S pozdravem SvětBatohů.cz
Avatar autora | 29.12.2020
+ zboží dorazilo velice rychle

zboží dorazilo obratem
Avatar autora | 28.12.2020
+ super
+ batoh je top

Avatar autora | 23.12.2020
Rychlé vyřizení, bezproblémový nákup, rychlé a spolehlivé doručení.
Avatar autora | 21.12.2020
+ Přehledné stránky
+ Velký výběr

Objednal jsem v pátek, dostal elektronickou odpověď o přijaté objednávce. V ten den bylo více jak 2 kusy batohu Case logic. V pondělí jsem se díval na zásoby, to už bylo na nule. To jsem byl ještě v klidu. Ve středu mi bylo divné, že se nic neděje. žádný mail, telefon, nic. Zavolal jsem, bylo mi řečeno, že ho nemají, ale pán mi sdělil, že se na to podívá, slíbil odpověď ještě ten den. Obratem mi poslal mail s omluvou, že ho mají a posílají. A v pátek skutečně přišel, týden není moc. Jsme lidi, čas vánoc, chápu že toho mají moc. Dávám kladné hodnocení :-)
Avatar autora | 14.12.2020
+ Rychlé dodání přes zásilkovnu

Avatar autora | 12.12.2020
+ Rychllé dodání
- nevím

Nerozbaleno. Je to dárek
Avatar autora | 10.12.2020
+ komunikace s obchodem
- e-shop mi povolil udelat objednavku zbozi, ktere uz obchod nemel

E-shop mi povolil udelat objednavku zbozi, ktere uz se pred tim dostalo do stavu vyprodano. E-shop se rychle ozval, ze zbozi nemaji, navrhoval reseni formou vymeny za jinou barevnou variantu. To mi nevyhovovalo, objednavku jsem zrusila. Komunikace v pohode, zruseni rychle.
Avatar autora | 1.12.2020
Vše bylo O:K:
Avatar autora | 1.12.2020
Měla jsme problémy se zaplacením on-line (ale to asi nebude úplně chyba obchodu), po zrušení platby došlo k automatickému stornu objednávky. Zboží jsme nakonec objednala znovu a na dobírku. Mezitím probíhala komunikace s obchodem na 1*. Seriózní a rychlý přístup. Děkuji
Avatar autora | 1.12.2020
+ Kvalita zboží

Avatar autora | 28.11.2020
Obchod vyexpedoval druhý den dopoledne, pošta dodávala týden.
Avatar autora | 25.11.2020