Obal na kufr vel. S SUITSUIT® AF-26835

Kód: RB-AF-26835
698 Kč
Na skladě
Můžeme doručit do:
22.3.2024
Možnosti doručení

Perfektní obal na kufr z kolekce SUITSUIT® Fabulous Fifties Pink Dust.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Perfektní obal na kufr z kolekce SUITSUIT® Fabulous Fifties Pink Dust.

Potřebujete-li ochránit svůj kufr před nečistotami a poškrábáním je tento ochranný kryt dokonalým řešením. Horní a boční strany obalu na kufr jsou vyrobeny ze silného a pružného polyesteru. Díky tomu, že přední a zadní strana je průhledná, zůstane módní vzhled vašeho kufru vždy vidět. Ochranný obal se snadno na kufr navleče. Váš kufr můžete otevřít, ikdyž na něm máte ochranný kryt, což je velmi praktické. S ochranným obalem se už nemusíte obávat, že váš kufr bude ušpiněný nebo poškrábaný.

  • velikost S (small) - obal je určený na kabinové zavazadlo značky SUITSUIT® (48 x 35 x 20 cm)
  • vyrobeno z pevného, ​​elastického polyesteru a průhledného PVC 
  • uzávěr s robustním zipem
  • elastické smyčky kolem koleček udržují ochranný kryt na svém místě

Doplňkové parametry

Kategorie: Obaly na malé cestovní kufry, růžové cestovní kufry, Růžové textilní kufry, Růžové skořepinové kufry, růžové pánské cestovní kufry, Růžové dámské cestovní kufry, růžové dětské cestovní kufry, růžové kufry pro děvčata, Cestovní kufry SUITSUIT®, Cestovní doplňky SUITSUIT®, Obaly na cestovní kufry SUITSUIT®, Polykarbonátové cestovní kufry, Skořepinové cestovní kufry polykarbonát, Modré cestovní kufry SUITSUIT®, černé cestovní kufry SUITSUIT®, šedé cestovní kufrySUITSUIT®, hnědé cestovní kufry cestovní kufry SUITSUIT®, fialové cestovní kufry cestovní kufry SUITSUIT®, červené cestovní kufry SUITSUIT®, růžové cestovní kufry SUITSUIT®, oranžové cestovní kufry SUITSUIT®, zelené cestovní kufry SUITSUIT®, více barevné cestovní kufry SUITSUIT®, žluté cestovní kufrySUITSUIT®, bílé cestovní kufry SUITSUIT®, růžové cestovní kufry Travelite, růžové cestovní kufry Titan, růžové cestovní kufry Heys, růžové cestovní kufry MIA TORO, růžové cestovní kufry SAMSONITE, růžové cestovní kufry American Tourister, růžové cestovní kufry ROCK, růžové cestovní zavazadla CabinZero, Textilní cestovní kufry SUITSUIT®, Skořepinové cestovní kufry SUITSUIT®
Záruka: 10 let
barva: růžová
Materiál: Polykarbonát
Výrobce: SUITSUIT®
Materiál: 290 gramů polyester/ lycra + PVC
Hmotnost: 0,3 kg
Vlastnosti: Zapínání na zip
Filtr materiál textilní kufry: polyester/ lycra + PVC
Filtr materiál plastové kufry: Polykarbonát (PC)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

suitsuit_Logo_300pixSuitSuit je nová a svěží Nizozemská značka. Zaměření značky SuiSuit je speciálně na skořepinové kufry neotřelého designu. Svým kvalitním provedením a použitím materiálů patří ke špičce ve svém oboru. To že se za své produkty nestydí dokazuje i 10ti letá záruka na vybrané produkty. Mnoho barev a potisků, jako je třeba design pračky nebo reproduktoru Vám zajistí to, že svůj kufr na letišti bezpečně poznáte.